Aparadors irresistibles

Aparadors irresistibles

En arribar la tardor les pastisseries s’afanyen per tindre-ho tot a punt, s’acosta Sant Donís, el patró valencià dels enamorats i com marca la tradició cada 9 d’Octubre, és el millor dia per a dir-li a la persona que estimes que la vols de la forma més dolça.

Els pastissers son els encarregats de fer amb massapà la fruita de la passió per a este dia que junt a un mocador és el regal més desitjat dels enamorats en el dia de la Comunitat Valenciana.

I cal engalanar-se per a l’ocasió, el primer colp de vista és el que guanya. Diuen que la bellesa està a l’interior però un mosset de massapà vestit per DOBLE de CANELA pot ser encara més redolç.

En esta ocasió, DOBLE de CANELA s’hem estrenat dissenyant aparadors temptadors e irresistibles, on el xiulet i el tronador junt a les figures de fruites i verdures de massapà han sigut les protagonistes de forma diferent a la de costum. Hem aconseguit crear un espai atractiu sense perdre el fons tradicional del nostres costums.

En aquest aparador hem volgut recrear un moment íntim entre dos amants on tot és bonic i dolç: el que es menja, el que es beu i més si cal el que es diu.

DOBLE de CANELA crea moments i espais per a ocasions especials. No te quedes en les ganes de tindre i gaudir del teu.

En esta ocasió, regala la mocadorà i comparteix amb la persona que estimes eixe moment tan dolç.

 

¡Compártelo!Share on FacebookPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on Twitter
Sin comentarios

Deja tu comentario